back in India. (ohja, het stinkt hier!!) - Reisverslag uit New Delhi, India van Wendy Oldenburg - WaarBenJij.nu back in India. (ohja, het stinkt hier!!) - Reisverslag uit New Delhi, India van Wendy Oldenburg - WaarBenJij.nu

back in India. (ohja, het stinkt hier!!)

Door: Wendy

Blijf op de hoogte en volg Wendy

07 Augustus 2009 | India, New Delhi

Afgelopen dagen weer veel gedaan. Waar was ik gebleven?
Maandag was er een optie om te bungee jumpen, had ik zeker gedaan, maar opeens kon het niet meer. Vraag me niet waarom, het is een beetje het thema van deze vakantie. Waarschijnlijk met het weer te maken, net als alle andere dingen die niet doorgingen (paragliden....) Maar niet getreurd, die dag genoeg andere leuke dingen gedaan. Shoppen, bij slapen, lekker lang douchen... altijd fijn.
Dinsdag reden we naar Chitwan, voelde me die dag niet helemaal top. Onderweg stopten we bij een semi wilde rivier om te raften. SUPER LEUK!!!!!! Ik heb een nieuwe hobbie. Ik zat met Natalie en 5 anderen in zo'n raft bootje. Eerst ging 't traag en langzaam, maar toen zijn wij vooraan gaan zitten en werden we mega fanatiek. De gids achterin voelde het aan en stuurde ons naar alle heftige uithoeken van de rivier. Op een gegeven moment hield hij ons wat in en kwamen we in een MEGA golf terecht. (ken je die film: the perfect storm?, nou DIE) We gingen eerste een meter omlaag om vervolgens door een mega golf bijna de boot uit geslingerd te worden. Ik werd opgetild en belandde met 1 been overboord bij Rianne op schoot. En hup, goed zitten en verder peddelen. Leuk man.

's Avonds kwamen we aan in Chitwan, natuur reservaat. Daar zou je onwijs veel wildlife kunnen zien. Het regende daar zoals alleen in moessontijd dat kan. Dus de kanotocht was 's ochtends in onze poncho niet heel spectaculair. Geen wild gezien. 's Middags op een olifant hebben we wel een neushoorn gezien. (joehoe!!!) en toen ging het spetteren. Jop en ik onder 1 poncho, dat kan wel dachten we. Toen ging het plensen... Doorweekt, 3 kwartier lang. Op de terugweg stonden Natalie en ik op het trappetje achter de truck, we waren toch al nat. Super stoer. (foto's komen nog) Helemaal leuk.

Oh, en hier tussendoor zijn we nog OLIFANTEN gaan WASSEN. Nouja, het was meer erop gaan zitten en de olifant probeerde ons eraf te schudden. Dat lukte 'm vrij goed. De rivier was bruin, van de modder vind ik. De rest vermoedde ook van de poep. Daarna dus ook flink gedouched. 3e keer die dag.Hahaha. Vermoeiende dag.

Gisteren op de nachttrein gestapt. Er is een groep van 8 watjes uit onze groep niet meegegaan. Die hebben een ticket gekocht om lekker naar Delhi te vliegen ipv met de trein. Wij hadden dus wat extra space in de trein. Van de andere Shoestring groep die gelijk met ons opging waren er maar 8 die NIET vlogen, dus nogmeer extra ruimte in de trein. Prima te doen dus.
Vandaag toch nog brak aangekomen in Delhi. We hebben toch nog een hotelkamer voor overdag, wat een verassing was. Lekker geslapen, gedouched en nu nog even een laatste keer op internet voor ik vannacht weer naar huis vlieg.
Dubbel gevoel. Blij om weer naar huis te gaan, maar verdrietig om dit alles af te sluiten. Vooral om de mensen niet meer te zien. Gelukkig heb ik met mensen uit Nijmege, Den Bosch en Amsterdam afgesproken om 1x in de zoveel tijd bij elkaar te gaan stappen. En ik denk dat ik met meerdere nogwel contact hou, maar toch vind ik 't moeilijk. Jop, Anke en Renske: thanks. You made my trip perfect!!! POKHARA!! (inside joke)

Mam, ik kom eraan, hoor!! Fijn om je vandaag ff aan de lijn te hebben.
En de dropjes van Cees en Tiny maken al de hele vakantie heel veel mensen blij. Ik ben er zuinig op. Ga er straks nog wat mensen mee verassen.

Toedeloe!
Wendy

• 07 Augustus 2009 - 12:08

Gerdy:

Hoi Wendy,

Nou wat een verhaal! Wat maak je toch veel mee in die 3 weken. Maaaaar ik ben ook blij dat je morgen weer thuis bent. Zie je op schiphol
    Knuffel Gerdy

• 07 Augustus 2009 - 21:01

Betty:

hoy nicht van mij.
    ik vind het ook jammer dat je vac nu alweer voorbij is.
    door jouw reisverslag ben ik ook een (beetje) op vac geweest.
    en dat zonder het vliegen en andere enge dingen.
    spreek je snel en wel thuis.
    kus betty