Leve de NS
Door: Wendy
Blijf op de hoogte en volg Wendy
25 Juli 2009 | India, Vāranāsi
Toen de meiden 2 uur later terug kwamen heb ik ze vertelt hoe stom ik het vond. Ze dachten dat ik met een andere groep mee was en voelden zich er heel rot om. Nouja, kan gebeuren. Daarna zijn ze gaan slapen en ben ik maar een massage gaan halen. Heel duur, en het deed zeer!!! Opzich wel lekker, maar mijn kuiten zijn helemaal beurs. Pijnlijk!! Er gaat, zoals gewoonlijk eer niks boven je moeder...
's Avonds zijn we met de bus naar de trein gegaan. Daar heb je 8 slaapbedden die je om kan klappen tot zitplekken. De bedden zijn 3 boven elkaar, 2 naast elkaar en 2 boven elkaar in het gangpad. Iedereen piepen en zeuren, maar Anke en ik hebben heerlijk geslapen. Nouja, heerlijk. Meer dan verwacht. Tas in je bed voor de veiligheid. Toen de rest eenmaal aan het idee gewend was vonden ze 't ook niet meer zo verschrikkelijk. Er is wel veel gejat, gelukkig niet bij mij. Het gaat nog goed.... afkloppen... :)
Ik heb net 2 foto's opgestuurd, ik hoop dat 't lukt om ze op de site te zetten. Er staan er ook al een paar op hyves! Jeeyh!
Ennuh, er zijn wel jongens op de reis, hoor. Hahaha, zat! Maar de ene helft was met anderen in de tuktuk rond aan het toeren gisteren, en de andere helft lag ergens (wist niet waar) op hun kamer te pitten. Luiwamessen. Hahaha. Ik ben benieuwd.
Het gaat hier lekker. De groep is heel goed met 't delen van de norrit voorraad. De meest ranzige kwaaltjes worden uitgebreid besproken. Wendy heeft nergens last van. Niet noemens waardig.
Ik merk dat de rest ook graag wil internetten, dus ik ga wel ff ruimte maken.
Leuk om jullie reacties te lezen! Als ik weer wat wistjedatjes heb, dan hoor je 't! Had alleen niet zoveel feiten over de trein.... Hahaha.
Heel veel liefs!!!
Wendy
25 Juli 2009 - 07:31
Joon:
ik reageer erg in de vertraging hoor maarre ga je me nu echt vertellen dat de mc donalds in india geeeeen bigmac heeft??? (tja koei is natuurlijk heilig maar toch shock!)
verder een zeikpuntje ik neem niet aan dat de ns ook de trein regelt in india :):):)
oh en ik denk dat phea in gedachte met je mee is want sinds een klein weekje is ze aan de spuitluiers, poep druipt er aan alle kanten uit hahahahahaahgeniet verder van je tripie!
groetjes joon -
25 Juli 2009 - 08:41
Brigit:
Hey Wendy,
Leuke foto's joh, op je hyves. Je bent echt bij de Taj Mahal en nog veel erger.......je hebt echt een slang om je nek!!
Niet meer doen, foei!
Fijn dat jij al die kwalen niet hebt, dat is ervaring denk ik. Je bent gewoon een bikkel.
Blijf schrijven.
groetjes, Brigit -
25 Juli 2009 - 10:52
Gerdy:
Hoi Meissie,
Wat een leuke verhalen schrijf je! Heerlijk dat je (nog) niet aan de dunne bent? Hier gaat alles goed? Suus gaat de foto's op hyve zetten. knuffel Gerdy