Too much to tell
Door: Wendy!!!
Blijf op de hoogte en volg Wendy
25 Juli 2007 | Zuid-Afrika, Phalaborwa
Gisteren is Irene (Spanje) vertrokken, vandaag gaat Martina (Oostenrijk) weg en Carmen & Michael (Holland) zijn naar het Krugerpark voor een trip. Ben voorlopig dus alleen hier. Vreemd, maar niet zo heel erg.
Komt er dus wel op neer dat ik al het werk moet doen. Cleaning the babycage, de baboons voeren (Francis & Imogen) en ik heb Daisy wel 3 keer deze week. Vannacht had ik 'r ook. Ze werd wel 5 keer wakker, en dan moest ik een flesje in d'r box doen (gemaakt van 2 wasmanden op elkaar) maar dan kom je erachter dat ze de hele boel heeft ondergescheten. En dan ontsnapt ze en wil ze lekker bij mij liggen, stapt in d'r eigen poep en mijn hele bed zit onder. Ga dan maar eens lekker slapen. Hahaha. Daisy is nu bijna 3 maanden oud. Ze is echt heel lief. Maar soms niet....
Ik probeer een foto van mij en Daisy & Francis te uploaden, maar de technologie hier is verre van snel/werkend/goed weet ik veel.
Gisteren zijn we op bezoek geweest bij het schooltje waar Lidwien deze 2 weken zit. Ik heb 'r gesproken en we hebben de bazbus gereserveerd. Dus dat komt helemaal goed. Ze is heel aardig! Toen ik daar op dat schooltje was miste ik mijn kindjes wel, hoor. Vond Jill het leuk om mijn foto's te zien? Als ik terug kom ga ik echt zekerweten even langs bij de Lispeltuut. Mijn lieve schatjes. :)
Ik ga d'r weer vandoor. Moet weer aan het werk. Vanavond ben ik alleen met 2 verliefde stelletjes. Ik mag bij hun in 'het huis' een dvd kijken. We kunnen kiezen tussen Madagascar en The Lion King. Hahaha, nou. Spannend!!!
Doeg lieve mensen. Blijf vooral zoveel schrijven. Ik vind het machtig mooi om jullie reacties te lezen. Daan, leuk dat je ook een berichtje heb geplaatst. Brigit, ik probeer meer foto's te plaatsen, maar ik heb maar ruimte voor 10 (of 25, weet 't niet meer) En het duurt echt eeuwen voordat ik 'r 1 kan uploaden. Er is 'r nu weer eentje onderweg. Maar ls ik terugkom heb ik echt zoveel foto's te laten zien. Phoe!
DOei allemaal!!!!
Liefs
Wendy (ben vandaag voor het eerst sinds 2 weken echt heel schoon. Heb heerlijk gedouched in de open lucht douche) doei. (oh, ik heb ook gewoon teveel te vertellen. Kan niet stoppen. Oh, moet gaan.
Doei doei
25 Juli 2007 - 11:54
Rein:
Als je (over heeeeeeel erg lang) weer terug bent en schoon enzo ;0) Want dat blijf je vast niet lang, dan heb ik een grote (praat)plaat voor je met wilde dieren!
Maar ehh, gezellig met Daisy, echt genieten ;0) ! hihi
Werk ze!
x -
25 Juli 2007 - 12:55
Gerdy En Piet:
Hoi Meissie,
Geweldig wat je allemaal mee maak daar. Maar ik begin je wel te missen, gelukkig lees ik dat je het goed maak en dat je de hele dag bezig bent. Erg leuk om te lezen dat je reisgenootje in de smaak valt. Dat is natuurlijk wel zo prettig???? Nou het ga je goed met je (poep) toestanden. Het lijkt wel een beetje op mijn werk (Je weet wel in de wijk) Piet is de nieuwe poort in de verf aan het zetten en ik ga de tuin in om het onkruid te lijf te gaan. De zon schijnt gelukkig een beetje want dat hebben we heel erg gemist de afgelopen dagen het leek wel herfst. Ik heb het de afgelopen weken erg druk gehad met mijn bedrijfje dus de tuin schoot er bij in.
Zaterdag hebben we lekker gegeten bij Betty en Cees was erg gezellig hebben het natuurlijk over jou gehad.
Nou de mazzel en tot lees of zo iets
Gerdy -
25 Juli 2007 - 14:44
Jelle:
He Wendy,
Jij hebt natuurlijk elke dag nieuwe verhalen. Daarom lijkt het alsof je drie weken geleden iets geplaatst hebt, maar bij mij gaat alles elke dag hetzelfde: werken, werken, werken. En niet leuk met apen, maar achter de receptie. Apen van mensen helpen. Ik wil ook zo'n slang om m'n nek, kan je er niet eentje meenemen???
Groetjes, -
25 Juli 2007 - 17:35
Judith:
Hey Wen
Hier een berichtje vanuit het mooie en zonnige Griekenland! Het is hier erg leuk, maar ook erg heet, vandaag was het 45 graden morgen wordt het gelukkig iets koeler maar 37 graden. Vrijdag gaan we met de boot een tochtje om het eiland maken, echt super! Jouw verhalen zijn ook heel leuk om te lezen! Ben erg benieuwd naar je foto's! Dan kan ik kijken of mijn beelden kloppen bij jouw verhalen! Ga zo door met schrijven is erg leuk!!
Liefs -
26 Juli 2007 - 05:39
Isabelle:
He Wen,
Geweldig te lezen dat je het zo naar je zin hebt! Hoe kan je nou je kindjes missen als je omkomt in de aapjes....Filmpie kijken;Madagascar of The Lion King???Dan hoef je toch gewoon naar buiten te lopen...
Veel plezier en tot snel!
Groetjes -
26 Juli 2007 - 18:18
Renate:
Hoi Wen,
Jou verhalen zijn veel spannender dan de mijne. Wij zijn vannacht uit Italie gekomen en hebben weinig te vertellen behalve dan dat het er heel erg mooi weer was/is. Leuk dat je het zo naar je zin hebt en dat alles goed gaat. Wat een ervaring voor zo'n jonge!! vrijgezelle!! meid. Ik lees je berichten graag en kijk al weer uit naar de volgende.
26 Juli 2007 - 19:57
Moeder Van Lidwien:
Hoi Wendy,
Wat leuk om op deze manier alvast wat meer te horen over phalaborwa en hoe het daar is. Van Lidwien horen we af en toe wat. Volgens ons heeft ze het ook prima naar haar zin. Fijn dat de bazbus geboekt is en ik vind het wel een prettig idee dat lidwien niet alleen rond gaat trekken. Heel veel plezier en doe de groetjes aan lidwien als je haar spreekt.
Groetjes Maaike -
26 Juli 2007 - 20:08
Je Allerliefste Zus!:
Hoi hoi,
daar ben ik eindelijk weer. Zoals gewoonlijk deed de computer het weer eens niet en kwamen m'n mailtjes terug bij mij ipv bij jou... Zoals je merkt is er hier niets veranderd!!!
Ben nu bij pap en mam omdat het hier beter werkt.
Volgende keer als je weer in de poep zit, moet je maar aan mijn vieze verhalen denken... Ik leef met je mee!
Wen, mis jou ook hoor! Zuid-Afrika is toch wel heel ver, en 4 maanden is toch wel heel lang.
Tot schrijfs, liefs Suuz... -
27 Juli 2007 - 09:53
Margreet Koel:
Hoi Wendy,
Van je moeder deze site door gekregen om ook jou te kunnen volgen. Geweldig allemaal.Je maakt heel wat mee en leuk om dat zo te lezen. Geniet ervan!
Groetjes Margreet. -
29 Juli 2007 - 09:16
Betty:
het lijkt wel of iedereen in de shit zit,suus je moeder jij marijke natuurlijk
en ja ook ik moest eraan geloven ,moest een dagje oppassen op een kleintje van 8 maanden eeeen 3keer alles onder.
maar dan niet op een vacplaats nee gewoon thuis tewijl het regend.
wen zo zie je maar weer je bent constant in onze gedachten.
kus betty