Oeps, sorry. Beetje lang....
Door: Wendy!!!
Blijf op de hoogte en volg Wendy
27 Juli 2007 | Zuid-Afrika, Phalaborwa
Ik heb het zo lang mogelijk tegengehouden, maar op 1 of andere manier heb ik toch hotmail live ofzo. En dan kan ik niet zien wie er allemaal op mijn site heeft gereageerd. (ik krijg een mailtje van elk bericht dat geplaatst wordt) dus was helemaal vergeten te kijken. EN opeens hebben mega veel mensen een bericht geplaatst. Hahaha, zelfs vanuit Griekenland. Nou, hier is het niet 45 graden hoor. Vanmorgen was het 6 en een uur later 19, ik denk dat het nu 28 is ofzo.
Leuk, dat er steeds meer mensen even op de site komen kijken. Ben je al jaloers Renate? Margreet? Hihihi.
Het lijkt allemaal wel ontzettend leuk wat ik doe (is het ook!!!) maar de heimwee begint natuurlijk ook wel weer in te slaan. Gelukkig helpt een telefoontje naar de liefste pap en mam die er bestaan altijd erg goed. (dankje!)
Rein, wat lief van je, van die praatplaat! Ik zit hier elke keer bij het internetcafe waar ze allemaal van dat soort platen hebben. Wil ze allemaal hebben, maar krijg ze nooit heelhuids naar Nederland. Joehoe, je bent zo lief. Word zo blij van jullie allemaal. hihi.
We hebben uiteindelijk Mr. en Ms. Smidt gekeken (dvd gekocht). Stukje beter, want inderdaad. Die beestenboel zie ik elke dag als ik opsta.
Dinsdag vertrek ik met Lidwien richting J'burg om daar 1 nacht te blijven in het Brown Suger hostel. (hahha, goeie naam he?) woensdag vertrekken we met de bazbus. Ik zal de groetjes aan d'r doen, Maaike. Ze heeft het echt ontzettend naar d'r zin op die school. Ik ben zelf ook erg blij dat ik niet alleen hoef te reizen, zo is het toch veel leuker (en veiliger...)
Lieve mensen, gegroet allemaal. Heb hier zelf weinig bijzonders beleefd. Behalve dan het werk met AL die beesten. (ze hebben echt van alles hier: struisvogels, slangen, muizen, papagaaien, honden, vervet aapjes, bavianen, konijnen, ducks, duikers/hertachtig iets) Echt, geweldig!.
Moet weer gaan, want het internet hier kost me een godsvermogen. En ik moet natuurlijk nog veel meer leuke dingen kunnen doen/betalen om jullie te vertellen.
Knuffel aan iedereen die aan mij denkt.
liefs
wendy
27 Juli 2007 - 13:28
Rein:
You're welcome! :0) Blij dat je zo enthousiast bent! Enorm leuk om je zo te volgen. Ik blijf aandachtig al je berichtjes lezen.. terwijl steven ondertussen een kast tegen het plafond hangt ;0)
knuffel en tot het volgende bericht :0) -
27 Juli 2007 - 16:04
Jelle:
He Wendy,
Al mijn tijd gaat zitten in het lezen van die berichtjes van jou. Ik hou geen tijd meer voor mezelf over ;-) Nog even en dan ga ik heerlijk richting Frankrijk en dan kan ik zelf wat leuke verhalen verzinnen. Tot dan lees ik die van jou met veel plezier
27 Juli 2007 - 16:04
Piet En Gerdy:
Hoi Meissie,
Goed om te lezen dat je de (heimwee) de baas bent!!! Piet en Ik gaan zo weer tennissen in Oudorp zijn weer een ronde verder. Ben net bij de huisarts geweest en heb een scheurtje in mijn achterste knieschijf of zoiets. Moet eigenlijk meer rust hebben maar ja wat doe je als je poftennisser bent Ha HA Nee hoor het gaat redelijk. Is hier nu mooie weer, eindelijk. Leukk om een berichtje van Maaike te lezen. Wij moeders vinden het heel prettig dat jullie samen met de bazbus gaan. Nou heel veel plezier en goed om je heen kijken. dit doe je niet zo snel weer denk ik.
Liefs Piet en Gerdy vanuit een gewoon hollands landschap. p.s. hebben net pizza gegeten en jammer voor jou maar alles is op???? -
28 Juli 2007 - 05:58
Annemarie:
Hoi Wendy, wat ben jij toch stoer zeg. Je snapt dat we hier reuze aan je denken. Lulu en Xin moesten erg lachen om het verhaal dat je poepaapje gezellig bij je kwam slapen. Is het beginnen van een dierenhotel niet iets voor je als je weer in Nederland bent (grapje). Dag lieverd, hele dikke knuffel uit Bergen van Annemarie, Chris, Lulu en Xin. -
29 Juli 2007 - 09:25
Betty:
wen ik hoorde dat je ger had gebeld, nou ik snap het helemaal hoor,daar hebben we het al eens over gehad he,lijkt mij dus helemaal niets om met 2 verliefde stellen een film te kijken dat geplak en de rest ha ha,
wen komt tijd komt raad he, hou je goed.betty -
29 Juli 2007 - 17:47
Eva En Jelle:
hoi Wendy,
hartstikke cool dat je nu in Zuid-Afrika bent. We hopen dat je het er hartstikke leuk hebt.
We zijn nu bij opa en oma
groetjes van iedereen