Afscheid van Jeroen en Marcel
Door: Wendy
Blijf op de hoogte en volg Wendy
02 Maart 2008 | Frankrijk, Châtel
De mannen zijn zaterdag niet meer gaan skieen/boarden, want het regende weer.
Ze zouden 's avonds om 8 uur vertrekken, maar dat werd verschoven naar 's ochtends 10 uur. Nouja, met alle spullen die in die auto moesten werd dat kwart over 11. Afscheid nemen en daar gingen ze. Heel veel file gehad, maar 's nachts om 1 uur kwamen ze thuis aan. Dat was weer een avontuur ten einde. Maar ik vond het super dat ze er waren!!!!
Het gewone leven gaat hier weer door. In frankrijk regent het, maar als het goed is wordt dat maandag sneeuw. Dus lekker!!!
Ik mail snel weer.
Liefs
Wendy
P.S. ik heb een aantal van jullie een tijdje geleden gemaild, denk daar nog even aan!
02 Maart 2008 - 13:12
Gerdy:
Hoi Meissie,
leuk dat Marcel en Jeroen in frankijk waren, wel sneu dat er toch wel veel regen is gevallen. Dan is een weekje wel erg kort.
Nou wel mailen
dikke knuffel Gerdy -
02 Maart 2008 - 14:00
Rein:
Hey Wen,
Wij zijn ook net terug van wintersport!! Er komen in Oostenrijk voor volgende week sneeuwbuien aan, dus bereid je maar vast voor ;0)
Vast niet leuk om weer afscheid te moeten nemen! Hopelijk zijn ze nog een beetje heel aangekomen, want wij hadden onwijs storm en sneeuwbuien onderweg!
bye bye!! -
02 Maart 2008 - 18:19
Betty:
nou wen, dat is toch ook wat in Oosterrijk regend het ook hoorde ik van Joris,kun je eff bijkomen van al dat boarden heb je er nog geen genoeg van. spreek je snel via de mail of tel.
dikke kus
betty -
04 Maart 2008 - 13:12
Suzanne:
Hoi hoi,
fijn he dat we zo goed contact kunnen houden. Snap nu des te beter hoe fijn het is als je vaak reacties terug krijgt. Nog een volle dag en dan ga ik weer terug, zal je even bellen als ik weer thuis ben!
Veel liefs van mij...