Monkey shit
Door: Wendy!!!
Blijf op de hoogte en volg Wendy
20 Juli 2007 | Zuid-Afrika, Phalaborwa
Even een snel berichtje, want over 10 minuten wordt ik alweer opgehaald. Hier in Riverside (in de stad Phalaborwa) is het echt super leuk. Vandaag moest ik met Irene uit Spanje de babykooi doen. Daar zitten ongeveer 20 baby aapjes (vervet monkey) en 2 baby baviaantje :Francis en Imogen. De hele tijd gaan ze boven op je zitten (ah, lief) en aan je haren trekken (ah, niet zo lief) ik heb echt nog nooit zo'n pijn aan mijn kop gehad als vanmorgen. Nouja, alleen toen die vrouw op koninginnedag mijn haar ging vlechten. AUW!!!
En stinken dat je daarna doet!!! TIjdens het ontbijt wat daarna pas plaatstvond rook ik elke keer monkey poep. Weetje hoe vies dat is? (net als Artis, maar dan 10 keer erger en op je kleren en in je haren.....)
De foto is nu aan het uploaden, voor de afgelopen 10 minuten, ben benieuwd of het gaat lukken.
Morgen ben ik in charge of Daisy, ons mini baviaantje van 2 maanden oud. Ik zorg dat ik daar genoeg foto's van heb.
Ze hebben hier niet alleen apen, maar ok konijnen, muizen, ratten, slangen, struisvogels (aaahhh, die vind ik eng!!) en een hele grote herder (ik zal een foto maken, pap) oja, en een tekkel called mimi. Dus....
Ik vind het zo super de puper leuk om jullie berichtjes te lezen. Ik was van plan om vandaag niet te internetten, maar kon het niet weerstaan om toch even te kijken. Wilde wachten tot ik echt iets te vertellen had, maar dat komt de volgende keer wel weer.
Doeg lieve mensen. Mis jullie steeds meer hier. En ik mis ook mijn lieve kindjes uit mijn klas. Gelukkig heb ik alle foto's van de buttons op mijn ipod staan.
DOeiiiiii
P.S. ik wordt poepiebruin hier. (oh, misschien is dat niet de beste manier om het te omschrijven. Ben ook bruin na 't douchen...) En de mannen zijn allemaal bezet of niet interesant.
20 Juli 2007 - 11:58
Joon:
heeeeey
echt leuk om die verhalen te lezen, ik heb nu drie berichtjes achter elkaar gelezen want zo vaak zet ik de computer niet aan maar het is net alsof ik je spreek zoals je schrijft dat is echt heel leuk om te lezen (why am I suprised, soosmail was leuk)(nu niet meer. ik dat tegen de tijd dat je terug bent in nl de poopiesmell weg is...
groetjes -
20 Juli 2007 - 13:23
Rein:
Zo eindelijk weer ff achter de computer! Vet schattig al die aapjes! Ben benieuwd naar de foto's ervan. Struisvogels vind ik echt nog steeds rare beesten! Ze zien er ook niet echt intelligent uit vind ik persoonlijk.. met die rare kop en die grote snavel!
Hier is het fantastisch weer! Echt je weet niet wat je mist!! ;0)
Hoe is het over het algemeen met de intelligentie van de dieren daar gesteld? Ik ga mijn dieren daar volgende keer echt op uitzoeken. Echt waar,.. die konijnen.. groot hok, met prachtige ren eronder. In de bodem zit een gat met een trappetje, zodat ze naar beneden kunnen.. We hebben ze nu 10 keer door dat gat geduwd, maar ze snappen er nog steeds niks van. Tijger zit al uren beteutert in dr eentje beneden. En de kat denkt dat hij bij de buren woont!
Nou wen, tot binnenkort weer :0) en in de tussentijd weer veel (douche)plezier!
x -
20 Juli 2007 - 17:25
Jelle:
Als je terug komt ben je dus heel erg zorgzaam geworden. Dat komt goed uit, want als Jetty en ik dan bij je komen eten dan kan jij koken, hahahaha.
Leuk om te horen dat je het erg naar je zin hebt. Ik moet nog drie weken wachten voordat ik op vakantie ga en dat duurt erg lang met al die regen hier in Nederland.
Coole foto trouwens met die slang lijkt mij ook tof om er eentje om mijn nek te hebben. Ik wil zeker ook nog een keer naar Zuid-Afrika dus goed onthouden en opschrijven waar je allemaal bent geweest, zodat ik weet waar ik moet zijn.
Liefs, -
20 Juli 2007 - 19:07
Piet En Gerdy:
Super om met kleine aapjes te werken. Lijkt misschien wel erg veel op de kinderen van je klas!!!!!
Het is hier ontzettend slecht weer het plenst. Morgenavond gaan we lekker eten bij Betty en Cees. Ik hoop dat jij ook lekker kan eten daar. Ik begrijp dat je nu steeds vaker op je mail gaat kijken of je post hebt. Dat heb je denkt ik van mij want ik kijk nu ook veel vaker. Nou meissie nog veel plezier en tot mails.
Gerdy
p.s. Jammer dat alle jongens/mannen bezet of niet interesant zijn??? -
20 Juli 2007 - 22:17
Nel Kentrop:
gaaf met wat je aan het doen. en je moet ook een knuffel van jill. heb de mail aan haar laten zien nel en joop -
21 Juli 2007 - 10:42
Judith:
Hey Wen!!
Leuk leuk leuk weer allemaal, ik wil ook!! Echt super gaaf! Ben benieuwd naar je volgende verhalen, maar kan ze voorlopig niet volgen. Ik ga namelijk 3 weken naar Griekenland! Misschien dat ik vanuit daar nog wel ff wat stuur.. Heel veel plezier nog!
Dikke zoen! -
21 Juli 2007 - 11:35
Daan:
Heey,
Leuk dat je me op de hoogte houdt van je vakantie. Ik ben zelf net terug uit Texel en zit nu al je mailtjes te lezen ^^
Ga(Stink)zo door en heb een leuke tijd, nichtje van me :D
Cya, -
21 Juli 2007 - 20:56
Brigit:
hoi Wen,
We zijn net terug uit Frankrijk,dus ik lees nu voor het eerst al je berichtjes.
het is wel heel bijzonder hoor, wat jij daar doet, dat kunnen niet veel mensen je na vertellen.
tipje over die mannen: ff beter zoeken!!
natuurlijk zijn ze er. (hihi)
ik vind je verhalen geweldig, maar meer foto's zijn ook altijd leuk.
heel veel plezier daar, ik blijf je volgen
groetjes, Brigit -
22 Juli 2007 - 11:07
Betty:
wat leuk al die mensen die terug komen van hun vac. en dan een berichtje sturen.
die kunnen wij allemaal lezen,leuke vac gehad Daan enBrigit osorry dat is w.s niet de bedoeling.
maar wel grappig.
wen NietZOEKEN naar een vent ze zijn er of niet,en in ned zijn er voldoende ha ha
wen hoe gaat het met je slippers, zijn ze nog heeeel
kus BB