Alweer!?!?!
Door: Wendy
Blijf op de hoogte en volg Wendy
08 December 2007 | Frankrijk, Châtel
Maar vandaag weer een hoop te vertellen. Gisteren heb ik met Bjoke en Bas alle kamers van de eerste verdieping klaargemaakt. Alles gesopt, bedden afgehaald, opgemaakt, bekertjes en zeepjes aangevuld en prullenpakjes geleegd. Ik merk wel dat ik best goed ben in schoonmaken, want toen ik in de kamers van Bjoke keek was 't lang niet zo schoon. Heb ik snel even gefixt. En bedden opmaken kan ik ook supersnel.
's Avonds ben ik eigenlijk best wel vroeg naar bed gegaan, heb de afgelopen paar dagen gigantisch over mijn grenzen heen gegaan met 15 uur schoonmaken en elke keer ergens inspringen als er werk nodig is. Stom, want dat zou ik moeten weten. Op waterland heb ik dat ook een klein beetje afgeleerd. Weet al 1 ding wat ik hier dus heel goed moet gaan oefenen.
Vandaag was het een erg mooie, maar vermoeiende dag. We zijn de piste op gegaan!!!!!!!! Dit is zeer ongewoon voor een eerste week op bestemming. Alle andere bestemmingen zijn echt 2 weken heel hard aan het schoonmaken en klaarstomen voor de eerste gasten. De pistes zijn eigenlijk nog nergens open, maar bij ons toevallig wel. Er was gisteren nog bijna geen sneeuw, maar vannacht is er een mooi wit laagje over alles heen gekomen. Dus wij naar de piste. We hebben allemaal een lift geregeld, want de bus rijdt nog niet. Daar aangekomen hebben we een dagpas moeten kopen, want onze skipassen gaan nog niet in. (en trouwens, dit was buiten het skigebied, ik heb maar een hele kleine skipas. Die ga ik waarschijnlijk wel even uitbreiden) Om half 11 stond ik bovenaan de piste met mijn nieuwe board. Het was even wennen, maar het ging eigenlijk meteen al erg goed. Groot gebied daar!! Heb tot half 3 kunnen boarden, maar het is echt super vermoeiend. Bij de laatste honder meter ben ik 2 keer zo onwijs keihard onderuit gegaan, dat ik helemaal stuiterde. Nou, toen had ik 't wel even gezien. Laatste stukje mooi afgemaakt en ben nu nog aan het bijkomen van deze inspannende middag.
Hopelijk kan ik zo wat foto's erop zetten. Als maandag de winkels weer open zijn ga ik wat verf en prulletjes kopen voor op mijn nieuwe kamer. Helemaal voor mezelf, relaxed!!! Als 'ie af is, komt er wel een foto online.
Voor nu: tot volgende keer. Ik ga zo lekker slapen. Ben deze week al 3 keer in bad gegaan, echt zo lekker!! Misschien vanavond gewoon nog een keer, hahah.
Heel veel liefs.
Kus
Wendy
P.S. ik zit hier echt heel dicht bij Zwitserland. Ik kan lopend de grens over in 5 minuutjes. Maar natuurlijk ook met de auto of gewoon op m'n boardje. haha. doeiiii
08 December 2007 - 19:08
Jelle:
Wendy, Gen foto's meer van sneeuw. Ik word gek ;-) -
08 December 2007 - 22:14
Dity:
Hé Wendy, leuk om nu deze reis van je te volgen, om jaloers op te worden, ik sluit me helemaal bij Jelle aan, ik kwijl bij de foto's. Als dat geldboompje in mijn tuin nou eindelijk eens gaat groeien dan kom ik gewoon even bij je skieën. Nou Wen ga maar lekker genieten van alles wat je gaat doen, ik blijf je volgen,
groetjes Dity -
09 December 2007 - 03:29
Sem:
Haha, ik weet nu beter wat je doet dan wanneer je gewoon in NL bent.. Maar goed, jij hebt het zoals gewoonlijk weer beter geregeld dan ik. Ben net klaar met werken en heb een onzijze bult tentamenstof te leren in 1 dag (had ik algezegd dat het 4 tentamens zijn?). Vind mezelf een beetje zielig. :(
Ik ga nu lekker slapen, dan heb ik morgen vast weer energie om aan de slag te gaan! Have fun!
-x- -
09 December 2007 - 11:11
Gerdy:
Hoi Wendy,
Wat een goed verhaal. Hard werken en dan heerlijk in de sneeuw uitsloven en als laatste in bad. Wie heeft het!!!!
Blijf wel je grenzen aangeven zoals je al vermelde. Gister regende het en nu op zondag komt het zonnetje even kijken.
Maar het is behelpen.
Geniet en tot mails.
Kijk al uit naar een foto van je kamer. Hopelijk krijg je veel post dan leukt het een beetje op.
Groetjes Gerdy -
09 December 2007 - 16:10
Judith:
Hey Wen!
Leuk verhaal weer en het ziet er goed uit zo in de sneeuw!! Bij ons is alles ook al lekker wit, nou ja de muren dan! Het schiet al erg op! Heel veel plezier daar nog..
Dikke kus van Judith -
09 December 2007 - 16:58
Joon:
een paar dagen snoeihard werken maar dan kan je tenminste wel de piste op:)
ben weer eens superjaloers!!!!!!
jij hoeft overigens geen pepsi te drinken om je life to the max te leven (maar dat denk ik dan weer :))
benieuwd naar je volgende avontuur!
groetjes joon en een knuffel van sas -
09 December 2007 - 18:31
Jetty:
wow wat mooi om sneeuw te zien...wat zal dat lekker zijn en volgens mij gaat het daar onwijs goed met jou!
Hier nog steeds regen maar wie weet wordt dat ook ooit sneeuw!!!!
Niet te hard schrobben hoor...
Liefs. -
09 December 2007 - 19:05
Renate:
Hoi Wen,
Wat een leuke verhalen weer. Heerlijk al die mooie sneeuw, om echt jaloers op te worden. Blij te lezen dat het goed met je gaat en dat je geniet. Staat je goed joh op je board in de sneeuw!!
Geniet ervan en werk ze (ken je grensen!!)
09 December 2007 - 21:53
Rein:
Jeetje, lekker zeg.. Ik kijk ook ernstig uit naar de sneeuw.. en twee weken vakantie :0) Van mij mag het wel vast januari zijn..
Pffff, voor de vierde keer in bad, en dat voor iemand die dacht er na een paar keer wel genoeg van te hebben.. " krijg je van die rimpelige vingers van " hahahaha
Geniet er maar lekker van :0) Stoere actie foto! en vergeet de apres ski niet! -
10 December 2007 - 19:30
Suzanne:
Hey lieve lieve zus!
Wat ontzettend fijn om weer even (met de nadruk op even) je stem te horen!! Sander was zelf veel te blij en nieuwsgierig dat je belde, vandaar...
Leuk zeg, nu al foto's erbij! Sander ziet groen van jaloezie, leuk he!
We spreken elkaar snel weer, heel veel plezier en een dikke kus van je zus... -
11 December 2007 - 11:58
Marz:
hoe gaat het met je bochtjes? -
11 December 2007 - 16:01
Annemarie:
Hoi Wendy, wat goed om te lezen dat je het zo onwijs naar je zin hebt! En wat een aktiefoto's in de sneeuw. Je begrijpt, we leven weer helemaal met je mee. Lieve groet uit Bergen,
Annemarie