ga er maar even voor zitten.....
Door: Wendy
Blijf op de hoogte en volg Wendy
04 December 2007 | Frankrijk, Châtel
Ik begin wel bij het begin. We hebben al een paar dagen training gehad. Veel gehoord wat ik eigenlijk al wel wist, en elke avond gaat de bar open en kunnen we met z'n allen even een biertje (cola) doen. De eerste avond is Mr Poes al kacheltjelam gegaan en moest die naar huis gedragen worden. hahaha, lekkere eerste indruk. Maargoed, wel gezellig hier dus. We zitten in Hotel Panoramic met een onwijs mooi uitzicht. Heel veel sneeuw al, dit gaat een mooi seizoen worden.
Maar dan....
Velen van jullie weten al dat ik niet helemaal tevreden was met de locatie waar ik geplaatst werd. Ik had me opgegeven als barpersoneel en wilde liever niet in een All Inclusive hotel werken. Nu werd ik geplaatst in Les Mennuires, naast Val Thorens. All Inclusive... Heel verhaal, maar ik houd het kort. Ik had aangegeven daar niet blij mee te zijn, werd niks mee ged aan. Hier ontdekte ik ook nog eens dat er geen bar was, dus van achter de bar werken zou ook niks komen. Heb dit aangegeven en Niels heeft er iets mee gedaan!!!! Ik ben overgeplaatst naar Lion D'or in Chatel. (sorry Marz) Dat zit niet in de buurt van Val Thorens. Ik zit hier met een team van 13 man, met Panoramic op 100 meter afstand. In totaal hebben we hier 23 Sunweb mensen rondlopen. Dus dat wordt heel gezellig. En ik heb nu een bar!!!!!!
Morgen is een afsluiting met Sinterklaasviering. Donderdag de laatste dag van de training en dan kan het echte (schoonmaak-) werk beginnen. Maar er moeten ook nog een aantal mensen naar Briancon om daar de locatie nog af te bouwen (lekker op tijd hahaha) en dan over 2 weken komen de eerste gasten.
Volgende keer aan langer verhaal, maar nu even deze info. Ik mis jullie onwijs en ik vind het maar niks dat ik geen telefoon heb. Ik had allang al een vermogen besteed aan bellen/smsen naar huis. (misschien maar goed dat ik m'n nummer tijdelijk heb opgeheven) Ik koop zo snel mogelijk een simkaart hier, dan zet ik dat nummer op de site. Oja, en ook het adres van Chatel Hotel Lion D'or. Dan kunnen jullie mij ook kaartjes sturen. (dat wilde je toch doen mam?)
Toedeledokies en tot de volgende keer.
Liefs
Wendy
P.S. Het is wel KOUD hier hoor....
04 December 2007 - 23:01
Betty:
gelukkig wen dat je het nu toch voor elkaar heb eindelijk een eigen bar??
en gezellig met 13 man.
dus nu kan de fun beginnen,ben erg benieuwd naar al je avonturen.
het is hier koud en nat.
doeiii betty -
04 December 2007 - 23:12
Sisasimon:
go wen, go wen! -
05 December 2007 - 09:24
Joon:
hey wen,
dat heb je toch maar mooi weer geregeld, jammer dat we elkaar niet nog gezien hebben voor je vertrek (time flies wehen you have a kid:))! wel wens ik je natuurlijk superveel plezier en zal ik je belevenissen weer volgen op je site. laat effe dat adres weten dan kan ik je een kerstkaartje van sacha sturen :)
groeten jonia -
05 December 2007 - 10:47
Jetty:
Fijne sinterklaas en je hebt het goed geregeld hoor!
Tot gauw. -
05 December 2007 - 12:45
Brigit:
hoi wendy,
ik ben blij dat je goed aangekomen bent en het naar je zin hebt.
over het hotel: hele goede recensies op internet, vooral over het gezellige, jonge personeel! je hebt dus een reputatie hoog te houden.
veel plezier, groetjes van Brigit -
05 December 2007 - 13:37
Piet En Gerdy:
Wen,bedankt voor dit bericht
want je sms kwam maar niet in zicht
ja je mams zuchte en steunde
als ze op de bank achterover leunde
waarom laat ze niets van zich horen
ook dat kon mij niet bekoren
we zijn blij
dat jij
je plekkie hebt gevonden
en je snowboard al hebt ondergebonden?
Een prettig Sinterklaas feest
Ik vind het weer genoeg geweest
Een dikke kus
Van Paps dus -
05 December 2007 - 18:32
Jelle:
He Wendy,
Ik zal in januari in Val Thorens zijn voor een paar dagen. Ik hoop dat ik dan bij je langs kan boarden. Weet iig dat ik jaloers op je ben. Een heel seizoen lekker in de sneeuw.
Jelle -
06 December 2007 - 13:34
MarZ:
heb je al gesnowboard???!!!! geniet ervan, en het maakt helemaal toch niet uit dat je niet bij Val Thorens zit? dan zie ik je gewoon weer in april... have fun!
Kus, MarZ -
06 December 2007 - 13:38
Tilaka:
Hey Wicky Wacky Wendy!
Klinkt goed allemaal hoor, ga zelf ook op wintersport, maar helaas niet naar Frankrijk, dus een meeting zit er niet in ;)
Als je terugkomt gaan we onze langverwachte motortoer doen! Dan begint het als het goed is ook weer wat mooier weer te worden hier... kijk nu uit naar een grijze lucht waar van die vervelende druppeltjes uitkomen waar je zo nat van wordt, bah bah bah!
Geniet er van daar...
Kus!