update
Door: Wendy!!!
Blijf op de hoogte en volg Wendy
15 Augustus 2007 | Zuid-Afrika, Johannesburg
Ben eigenlijk nog geen stap verder, behalve dat de Ghana Embassy nu mijn paspoort heeft en maandag mijn visa (hopelijk) heeft liggen. Dat wordt krap an als ik vrijdag al vlieg. Daar ben ik nog druk mee bezig. Morgen maar even bellen en ze zei dat 'misschien' vrijdag hij al klaar was. Ik vlieg om 3 uur, dus vrijdag wordt zowiezo een mooie stressvolle dag. Haha, kan er nu weer om lachen, want ik heb weer internet. En ik heb toch komende dagen tijd zat (morgen dus alleen) dus ga ik maar weer op internet.
Uiteindelijk kom ik wel ooit eens aan in Ghana. Ben benieuwd hoe het programma er dan uit zal zien, want ik heb mijn hele introductieweek al gemist. Leve de improvisatie!
D'r staat hier een groot bord met 'Murpy's Law' erop. Helemaal van toepassing.
Maar: Betty, mijn slippers zijn nog heel. Hahahah. Er zijn een paar hele coole foto's onderweg, hopelijk komen die binnekort op de website.
Voorderest: tot snel maar weer. 1 ding: saai is het niet!
toedeloe
wendy
P.S. dingen die werken als je gestressed ben: chocola, chocoladekoekjes en Jan Smit op de Ipod. Succes gegarandeerd. (oja, en even bellen met paps en mams doet ook altijd wonderen)
15 Augustus 2007 - 20:51
Betty:
wou reageren op " heb ik weer" maar mijn com stond vast dus nu maar op dit bericht, kijk wen dat doe je goed altijd iets positiefs blijfen zien en als er weinig is dan toch die slippers maar he,
"nu dan geen shit{poep/stront}maar evengoed erg lastig wen, hoop dat je snel alles voorelkaar krijgt je word er wel erg volwassendoor dat is weer meegenomen mijn vinger hou ik gekruist
typ toch met een vinger. hou je goed he
kus betty -
16 Augustus 2007 - 10:40
Gerdy:
Hoi Kanjer,
Wat ontzettend goed dat je het positief oppakt!! We weten hoe het zit maar je kan er nu toch niets aan doen. Je bent afhankelijk van instanties. Maar je blijf voor mij een kanjer hoe je het allemaal oppak. Ik duim voor je dat je vrijdag je visum op tijd in je handen hebt en dat je ook nog je vliegtuig kan halen.
Liefs en natuurlijk een dikke knuffel.
Denk veel aan je op een positieve manier, hopelijk voel je dat ook.
Kussen Gerdy -
16 Augustus 2007 - 10:43
Suzanne:
Heb het ene berichtje nog niet eens gelezen, staat het volgende al weer klaar. Dus nu maar op deze reageren. Kom net binnen bij pap en mam, ga met mam een dagje shoppen.
Vond het zo leuk je even gesproken te hebben, was er helemaal een beetje zenuwachtig van, stom he?!
Heel veel liefs van mij!!! -
19 Augustus 2007 - 08:50
Lidwien:
Hey wendy!! Hoe is het met je?
Ben je inmiddels al in ghana aangekomen? Hier is alles alsof ik er alweer weken ben. Meteen weer in de dagelijkse routine beland. En mis zuid-afrika. Dus ik zou zeggen geniet van je tijd daar, want eenmaal terug, besef je nog meer hoe leuk het was. Liefs lidwien -
23 Augustus 2007 - 10:32
MarZ:
hihi, jan smit doet altijd wonderen he!