Heb ik weer. :)
Door: Wendy!!!
Blijf op de hoogte en volg Wendy
15 Augustus 2007 | Zuid-Afrika, Pretoria
Een aantal mensen heb ik al gesproken over de telefoon en een heleboel hebben me ontzettend geholpen met het vinden van nummers en het luisteren naar mijn verhaal.
Ik stond maandag op het vliegveld, klaar om in te checken en benieuwd naar het volgende avontuur. Dat kwam sneller dan verwacht. Ik had namelijk geen visum, nooit meer aan gedacht blijkbaar. Dan kom je dus het vliegtuig niet in. Na veel bellen met Nederland, bellen met Marlieke van Ghana en praten met de man van het vliegveld kon ik dus mooi terug naar het hostel. Daar was ik nog in een prima humeur. Dacht: ach, leuk avontuur.
De volgende dag ben ik ruim 2,5 uur bezig geweest met bellen om mijn ticket te wijzigen naar een andere dag. Het ging me steeds meer geld kosten en dat maakte de situatie iets minder leuk. Na 3 uur zag ik 't echt niet meer zitten, maar gelukkig hebben 3 helden uit Groningen (die in mijn hostel zaten) mij naar het vliegveld gebracht en daar heb ik mijn ticket kunnen regelen. Dat was het eerste in dagen wat een beetje goed ging. Mijn ticket staat nu op vrijdag. Volgende punt: VISUM!!!
Vandaag ben ik om half 7 opstaan om met shuttle,bus,taxi naar de Ghana Embassy te gaan. Eerst nog naar het postoffice gerend omdat ze er geen contact geld aannemen. Na een uur formulieren invullen bleek een document in het Nederlands niet te werken. Dus ik Marlieke bellen of zij die in het Engels wil typen en op wil sturen via de mail. Daar ben ik nu op aan het wachten. Maar ik moet zeggen: het begint wel vervelend te worden dat alles steeds fout gaat. Zal blij zijn als ik eenmaal in Ghana zit.
Ik heb gisteren Lidwien uitgezwaaid, die is als het goed is nu lekker in Nederland. Ben gisteravond met die gozers uit Groningen naar de bios geweest. Mr Brooks. Als jullie die ook hebben: moet je zien!!! Goeie film joh!!!
Toch nog even afgesloten met iets leuks. hahah. Vandaag nog even geen foto's. Komt later wel. Pretoria is trouwens een hele leuke stad, heel veilig en gezellig. Misschien blijf ik hier vandaag wel even hangen. ff lekker lunchen ofzo.
Veel liefs
Wendy
15 Augustus 2007 - 09:47
Piet En Gerdy:
Hoi Wen
Ja ik zal eens niet achter de pc zitten. volgens mij was je amper klaar met tikken.
Wel shit dat het niet lekker loopt en dat gedonder met dat visum maar alles zal toch wel weer op z'n pootjes terecht komen al duurt het wel iets langer. Veel sterkte vanuit Alkmaar gewenst en als we iets kunnen betekenen voor je dan horen we het wel.Ik hoop in iedergeval dat je volgende berichtje uit Ghana komt.
Knuffel van Piet (en Gerdy) -
15 Augustus 2007 - 13:02
Renate:
Jeetje, dat heb jij weer!!. Wat een pech zeg. Een ding; je leert er wel weer van (aan deze opmerking heb je nu natuurlijk niet zo veel). Heel veel sterkte met het wachten en we hopen op een goede afloop. Waarschijnlijk komt het allemaal wel weer goed!
Renate en de rest