Nijlpaarden....
Door: Wendy!!!
Blijf op de hoogte en volg Wendy
07 Augustus 2007 | Zuid-Afrika, Pretoria
De dag dat we aankwamen kregen we een gratis tour door de stad, en een bushwalk door het bos achter ons. Daar kwamen we op het eindpunt super dicht bij nijlpaarden. Heb mega foto's gemaakt. Bleek dat hij eigenlijk helemaal niet zo dichtbij mocht komen. (2 meter van 't water, 7 meter van de hippo's) Want als ze uit het water waren gekomen, dat waren we er geweest. Nou, toch fijn om te weten. Stiekum wist ik 't al, maar hoehoehoe spannend!!! Ik leef nog! :)
Gisteren naar ZULU land geweest met een gids, ah dat is niks voor mij. Teveel gepraat te weinig te zien. Maar beetje cultuur is nooit weg. 's Avonds op een night drive, maar omdat er teveel wind stond waren er zowat geen spectaculaire beesten. Toch was 't super cool. (en koud!!!) Vanochtend stonden we om 6 uur op om met een boot de oceaan op te gaan om wat walvissen te spotten. Maar door de wind (alweer) ging dat niet door. Die van 9 uur ook niet, en die van 11 uur ook niet. Jammerr, maar we gaan 't in Durban nog een keer proberen.
We vermaken ons best hier. Wil nog niet naar huis! :) Maar dat hoeft ook nog niet.
Liefs
Wendy
P.S. er is een foto van de baboons onderweg, er was iets fout gegaan. Binnenkort ook een fotootje van Lidwien en mij samen. Is ook wel leuk, toch?
doeiiii
07 Augustus 2007 - 10:41
Brigit:
hoi Wen,
het is bijna niet voor te stellen dat het daar zo koud is, dat zou je niet denken bij zuid-afrika. hier is het eindelijk eens heerlijk warm. al 3 dagen zelfs!
o ja,je kadootjes voor de kinderen waren helemaal leuk (uiteraard)
groetjes, Brigit -
07 Augustus 2007 - 10:44
Mariel:
He ben de eerste!!
Leuk om je berichtjes te lezen! En zeker om de foto's te zien.
En super om te horen dat je t naar je zin hebt! en nog niet bent aangevallen door iets of iemand, altijd prettig om heel te blijven.
Is het zelfs te koud met je trui van Waterland?? kan toch niet..
Zet je niet te veel foto's op de site dan hebben we niks meer om te zien als je terug bent...
Nou nog heel veel plezier daar in je dierentuin!!
XX -
07 Augustus 2007 - 10:44
Mariel:
ok was bijna de eerste.... -
07 Augustus 2007 - 11:35
Gerdy:
Hoi Wendy,
Goh. heb je eindelijk je nijlpaard (hippo's) gezien, lekker spannend he!!!
Zulu land klinkt echt zuid afrika's jammer dat het zo waaide en dat koud is. Dat zou je toch niet verwachten in het verre Afrika. Wendy ik ben erg benieuwd hoe je er uit zie. Ben je afgevallen??? en hoe is het met de ?? Hier is alles het zelfde maken natuurlijk niet zo veel mee als jij. Vanavond komen Suus en Sander te eten.
Nou we houden elkaar op de hoogte.
en kom op met de Foto's. svp
Gerdy -
07 Augustus 2007 - 19:54
Tiny Sap:
Hallo Wendy, ik zit nu bij mijn dochter Monique je verslag te lezen. Heel erg leuk om te zien hoe jij je ervaring daar op doet. Ik had van je moeder gehoord dat je binnenkort voor een klasje komt te staan. Wanneer gaat dit gebeuren? Ik lees het tzt wel in je verslag. Wens je heel veel succes en sterkte daar in Afrika en ik blijf je volgen!
Tiny Sap -
08 Augustus 2007 - 17:39
Suzanne:
Hoi zus,
klinkt alsof je je tijd daar prima gebruikt. Erg druk programma hoor! Maarja, je wilt natuurlijk ook niets missen nu je daar eenmaal zit.
Gisteren hebben we gebarbequed bij pap en mam, met z'n viertjes, erg gezellig maar ook wel raar...
Gebruik express al je nivea-cadeautjes, denk ik elke keer even aan je als ik het gebruik, leuk he!
Uiteraard ook de groetjes van Sander.
Liefs Suuz... -
08 Augustus 2007 - 21:59
Joke Kuilboer:
Hoi Wendy
Ik heb van je ouders al het een en ander gehoord, je kom wel heel veel
tegen, leuke en minder leuke dingen maar geniet er van, dit doe je maar een keer. Nog heel veel plezier daar en doe voorzichtig we willen je wel weer heelhuids thuis zien. Groetjes Hans en Joke Kuilboer -
10 Augustus 2007 - 10:02
Betty:
we zijn net terug van onze vac in ja hoor volendammmmm ja wenwe gaan niet allemaal zo ver als jij. wel zaten er pakinezen naast ons dus toch contact met het buitenland we kregen elke dag eten van hun nou zo de zwarte zak in wat een lucht zeg je zou er zo de schijt van krijgen hoe gaat het met jouw poepertje??? gr cees en betty -
11 Augustus 2007 - 15:31
Annemarie:
Hoi Wendy,
Hier de afdeling Bergen. We zijn een weekje naar een vakantiepark aan de Belgische kust geweest. Was erg gezellig. Maar is natuurlijk geen Afrika! Ik was al blij als ik twee hazen op ons gazon zag 's ochtends. Wat een belevenissen!. Droom je al van een zak patat met mayo? Hou je haaks. Denken aan je,
Veel liefs,
Annemarie (ook namens Chris, Lulu en Xin)