Crossed the borders - Reisverslag uit Manzini, Swaziland van Wendy Oldenburg - WaarBenJij.nu Crossed the borders - Reisverslag uit Manzini, Swaziland van Wendy Oldenburg - WaarBenJij.nu

Crossed the borders

Door: Wendy!!!

Blijf op de hoogte en volg Wendy

04 Augustus 2007 | Swaziland, Manzini

Hallo lieverds,

Ik hoor allerlei enge verhalen uit Nederland. Zere ruggetje, vingers die bijna afgesneden zijn, saaie dagen en ga zo maar door. Dat is niet de bedoeling. Nouja, dat het saai is misschien wel, want dan zijn jullie des te blijer als ik over 2 maanden weer terug kom!!

Ik had een aardig kleurtje opgedaan hier, maar doordat het 2 weken lang niet heel warm was en ik dus lange mouwen aan heb gehad, voel ik we weer een echte blanke (witte) toerist. Moet dus weer flink in de zon gaan zitten. Het valt soms best tegen met de zon, hoor!!

Vandaag zijn we de hele dag met de bus gegaan richting Swaziland, we zijn over de grens gegaan en zitten nu in een super mooi hostel. (wist ik veel dat Swaziland een ander land was? Hahaha, mazzel dat ik mijn paspoort bij de hand had) Morgen moeten we alweer terug naar Zuid Afrika, omdat de Bazbus op bepaalde dagen vertrekt. We konden ook wachten tot dinsdag, maar dan zouden we geen tijd hebben voor de andere steden. Maar hier is zoveel te doen, jammer dat we morgen om 7.30 alweer weg moeten.

In St Lucia schijnen er Nijlpaarden over straat te lopen als het donker wordt. Je moet dan ook met de auto jezelf vervoeren of gewoon thuisblijven. Hahaha, hoe cool is dat? En grote kans dat we ook de luipaard eindelijk zien. Die loopt daar ook gewoon door de straten te wandelen. Nouja, maf hoor!

Vanavond hebben Lidwien en ik heel luxe een eigen kamer. Eindelijk een nacht zonder snurkende mensen. Dat is ook al weer 5 nachten geleden. Wat zullen we lekker slapen!
Ik heb weinig foto's die de moeite waard zijn, maar binnenkort zal ik proberen weer iets op te sturen. Ik hoop dat Tjeerd tijd heeft om ze op de site te zetten.

Ik hoop dat jullie ook allemaal fijn vakantie aan het vieren zijn! Is het al wat beter weer daar?

liefs
Wendy

• 04 Augustus 2007 - 16:47

Judith:

hey wen!!
    hier in Griekenland s het weer nog steeds heel erm mooi! we liggen iedere dag lekker op het strand of bij het zwembad... de plaatjes vanuit de reisgidsen zijn hier echt.. maandag gaan we naar ons derde en laatste eiland.. Skiathos. daar moet het echte leven weer een beetje beginnen. de eerste twee eilandjes waren lekker rustig.. nou niet zo'n spannend verhaal als dat van jou, maar toch.. geniet nog ff daar! dikke kus

• 04 Augustus 2007 - 19:21

Piet En Gerdy:

Hai wen, wij zitten nu bij jan en gre even op de comp. om jou site te laten zien en wat denk je Je nieuwe bericht was er al weer. We zullen ze jouw E mail geven zodat ze ook alles kunnen volgen.
    Thuis zal gerdy nog wel wat schrijven Groetjes van Paps en van Jan en Gre

• 04 Augustus 2007 - 19:50

Gre:

Even een lieve groeten van je tante en oom Jan

• 05 Augustus 2007 - 09:06

Renate:

Hoi wen,

Leuk om al je verhalen te lezen en dat je het naar je zin hebt. Pas je wel op met je sproeipoep (bleh)!!. Hier is het vandaag gelukkig ook weer eens mooi weer (best warm) dus nemen wij het er maar weer eens van in de zon lekker in de tuin zonder de wilde besten (behalve vliegen, spinnen en muggen dan).

Ik kijk al weer uit naar het volgende bericht.

• 05 Augustus 2007 - 12:06

Gerdy:

Hoi meissie,
    Hoe is het om met de bazbus te reizen. Ben je iedere dag bij een ander plaats en hotel/hostel of blijf je een paar dagen op het zelfde adres? Onderneem je ook met Lidwien trips of laat je je rijden met die bus? Ik hoop dat je ook een beetje uitrust voor het volgende project. Kijk uit met het water uit de kraan he, Ik hoop dat het weer beter met je is.!! Het is hier heerlijk warm?heet,
    We gaan zo met de fiets naar Heemskerk om te barbknoeien. Volgende week maar een beetje genieten van het mooie weer.
    doe je Lidwien de groeten en geniet van de mooie bus tocht.

Liefs Gerdy