nog meer leuke dingen
Door: Wendy
Blijf op de hoogte en volg Wendy
28 Januari 2008 | Frankrijk, Châtel
Maandag zijn wij meiden de piste opgegaan om lekker op een terrasje wat te drinken, waar er een echte fotoshoot werd gehouden (door onszelf)
Van het weekend hebben we de weekendski weer gehad en gisteren zijn de weekgasten gearriveerd. Vandaag ben ik vrij, heerlijk. Super lekker uitgeslapen, gisteren tussendoor nog in bad geweest (oh, boekje erbij, chocola, heeeerlijk)
In Chatel heb je zo'n boemeltreintje dat 40 minuten door het dorp rijdt. Echt alle vier de uithoeken rijdt hij langs. Nou, ik heb Kyla gebeld en we zijn om 2 uur voor 2 hele euro's rondgereden. We hebben onze collega's zo enthousiast gemaakt dat we volgende week met z'n allen gaan. (en het is eigenlijk niet eens zo heel boeiend, met alleen maar Frans door de intercom) Maargoed, toch weer even toerist gespeeld.
Vandaag heb ik ook de tijd genomen om mijn was te doen, mijn kamer op te ruimen, een lekker dekbed te scoren die ik weken geleden moest afstaan en om plakband te regelen voor een hele mooie poster.... (hij hangt hoor meiden!)
Toen gingen we eten in Lion d'Or, maar dat ging niet zo makkelijk. Blijkbaar was het eten op (hebben de mannen opgegeten, vonden de koks niet zo leuk, maar die hadden het ook in de 'eet-maar-alles-op-koelkast gezet) en werd er een kwartier voor het diner voor de gasten half lauwe lasagne neergezet. Vervolgens stond Kyla alleen in het restaurant, dus heb ik toch maar even meegeholpen met broodbakjes en kaarsjes etc. Nog een aantal gasten naar binnen geloodst, en toen ook nog het brandalarm afging kon ik helemaal niet meer gaan. (uitleg geven aan gasten etc) Jajaja, mooie dag vandaag. Toen in Panoramic mijn popcorn gepakt en Shrek 3 en Moulin Rouge gekeken. Morgen hebben we het afscheidsfeest van Jean Marc (de échte kok hier) en woensdag is kleine Mark jarig. Mooie week weer, maar Wendy gaat af en toe ook slapen, hoor. :)
Nog 17 dagen SuuS!!!!!! Ik ben al aan het aftellen, hoor!
veel liefs
Denk aan jullie
Wendy
28 Januari 2008 - 21:53
Betty:
geen woorden voor.
ik geef je op voor Americas next top model kun je ook nog een tijdje naar Amerka.
betty -
28 Januari 2008 - 21:56
Gerdy:
Hoi Betty
Wat ben je snel met reageren.Wen wat een leuke foto's
Groeten
Gerdy -
28 Januari 2008 - 22:33
Simon:
fluit naar wendy... -
29 Januari 2008 - 07:44
MarZ:
hooioioioioi!
heerlijk al die foto's! supergaaf! heb je weer leuke gasten deze week? ik wou echt dat ik bij jou in het dorp kwam volgende week, misschien rijden we er wel langs, spring ik er gewoon uit! nouja, wij zitten dus in Val thorens volgende week, geen idee hoe ver het er vandaan is, maar als je een dag vrij hebt, weet je wat je te doen staat :P!!!
Kus, MarZ -
29 Januari 2008 - 09:12
Jetty:
lekkur wijf!!!!! -
29 Januari 2008 - 17:13
Rogier:
welke wijn hoorde bij die kip van vrg week? ;) -
29 Januari 2008 - 18:05
Renate:
lekker ding zeg!!!.
Genieten maar !! -
30 Januari 2008 - 10:03
Annemarie:
Heeeee lieve Wendy,
Hier weer eens een berichtje uit Bergen. Wat een superfoto van je bij die fotoshoot. Het is wel écht winter bij jullie hoor. Dat kunnen we hier niet zeggen. Alle goed hier. Groetjes van Annemarie, Chris, Lulu, Xin, Bobby, Billy, de drie vissen Saar, Roosje en Sally en sinds vorige week de appelslak Appeltje. Hij maakt erg goed de ruitjes van het aquarium schoon.
Veel liefs! -
31 Januari 2008 - 12:24
Joon:
he wen
geweldige foto! jij vermaakt je daar prima zeg jeminee. er gebeurt gewoon teveel in 1 week om te vertellen :) kom je nog wel terug?
groetjes joon -
04 Februari 2008 - 21:47
Sander:
Hoi wendy,
ziet er weer goed uit. hebben jullie nu wel of niet veel sneeuw.
Je bent echt aktief met berichten versturen.
Vroeg me af, dat je daar nog wel tijd en fut voor hebt.
Wendy veel plezier, ikzelf moet nog een kleine twee weken wachten.
groetjes sander