En daar issie dan! - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Wendy Oldenburg - WaarBenJij.nu En daar issie dan! - Reisverslag uit Alkmaar, Nederland van Wendy Oldenburg - WaarBenJij.nu

En daar issie dan!

Blijf op de hoogte en volg Wendy

09 Mei 2007 | Nederland, Alkmaar

Hallo lieve mensen,

Ik heb alvast mijn website voor mijn Afrika avonturen opgestart.
Vanaf 3 juli vertrek ik dan voor 't eggie naar Zuid Afrika. (het duurt dus nog even, hoor Sander...) Als ik daar eenmaal zit probeer ik zo af en toe eens iets van me te laten horen door een berichtje op deze site te zetten. Ik kan, omdat ik via Activity International, reis wel 25 foto's erop zetten. De rest krijg je te zien als ik terugben.

Ik houd het deze keer kort, omdat ik relatief weinig te melden heb. Ik heb jullie in mijn mailinglist gezet, dus als ik een nieuw bericht plaats krijgen jullie automatisch een mailtje. Als je dat niet wilt, moet je 't maar even zeggen.

Gegroet u allen en tot snel. Ik ben nog lang niet weg...

liefs
Wendy

• 09 Mei 2007 - 20:01

Piet:

leuk idee, wen
    ik ben zeer benieuwd naar het volgende berichtje

• 09 Mei 2007 - 20:16

Judith:

Hey Wen
    Leuk hoor zo'n site! Eerst nog ff je verjaardag en nog afstuderen! Spreek je snel!

• 09 Juni 2007 - 15:20

Betty:

gezellig hoor blijf ik toch op de hoogte van al het geen je meemaak zeg wem ik probeer eff flash te downloaden want ook die wil ik zien kus betty