We zijn er!!!
Door: Wendy
Blijf op de hoogte en volg Wendy
30 Juli 2011 | Costa Rica, San José
Ik heb in mijn leven nog NOOIT zoveel gegeten als met de heenreis gisteren. Het leek wel alsof we elk uur een hele maaltijd voorgeschoteld kregen. En nog best lekker ook. In die 5 uur wachttijd in Houston ontdekten we een Panda paradijs ofzo. Daar verkochten ze Chinees eten zoals we in China kregen. ZO LEKKER!!!! En lekker met stokjes. Helmaal top!
Vandaag gaan we naar een vulkaan kijken. Het is hier lekker warm. Ik heb niet zo lang de tijd, want we vertrekken alweer over 10 minuten.
Onze reisleidster heet Annemiek en is super tof. Dus dat is ook weer een meevaller.
Ik heb mijn eigen kamer. Relaxed. Lekker op mijn gemakje gedouched vanmorgen, heeeel veel fruit bij t ontbijt. Fruit zoals het bedoeld is, met smaak enzo. haha.
Ik ga nu ff jullie berichtjes lezen en dan snel, hup, de iniminibus in opweg naar een (slapende) vulkaan.
Liefs
Wen.
30 Juli 2011 - 14:13
Piet:
Hoi, Wen, Lekker hoor na zoveel uur in zo'n vliegtuig en dan nog een eigen kamer, wie heb 't. Geniet ervan en je weet het he, geen slapende vulkanen wakker maken. Veel liefs van je vader(en wordt er vanuit een hoek gezegd, ook van je moeder) -
30 Juli 2011 - 14:44
Jonia, Sacha En Phea:
en en en ..... het allerbelangrijkste vergeet je.... regent 't?????
have fun!
30 Juli 2011 - 19:11
Judith:
Hey Wen! Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en dat de groep leuk is! Heel veel plezier! Geniet ervan! X
30 Juli 2011 - 19:19
Michelle:
Nog even een reactie voor wij ook morgen vertrekken :) Geen idee of en wanneer ik dan weer kan lezen en reageren. Maar ach, als het in Spanje niet lukt heb ik lekker thuis wat te lezen. Schrijf maar lekker veel :) leuk!
Have fun!
X -
30 Juli 2011 - 20:09
Wendy:
Hey, zit hier in een café omdat t buiten giet van de regen lekker jullie berichten te lezen. Zo leuk! Wie heb 't, hè pap? Vulkaan was rustig en heel hoog. 3432 meter hoog. Pfffff, heftig. Michelle, veel plezier! De rest: ik houd jullie op de hoogte. T is hier zo leuk! -
31 Juli 2011 - 11:20
Suuz:
Jeej!!
Jij bent goed aangekomen en ik ben weer lekker thuis, wat stemmen we dat toch elke keer fijn op elkaar af... ;-)
Vette surprise vanmorgen, heel blij mee! Thanks!!
Have fun, dikke kus... -
31 Juli 2011 - 11:25
Betty:
heerlijk dat het nu al zo leuk is Wen
regen ????? het ziet er deze week hier goed uit de temp gaat hier omhoog.
ook lekker voor Suuz .kan ze een beetje bijkomen van haar vacantie he.
have fun